Sfeermarkt 2024

Categorie: Muziek | Toneel

2 juni 2024

Sfeermarkt Loil grotendeels in teken van muziek en kinderfestival

Op zaterdag 29 en zondag 30 juni is er weer onze jaarlijkse sfeermarkt. Op zaterdagavond gaan er weer ballonnen de lucht in, vanaf Airport Loil. Wilt u nog mee in de luchtballon? Of weet u iemand die graag mee wil? U kunt zich hiervoor opgeven bij Martin Tiemessen tel.: 0651827555 of een mail sturen naar amicitia@amicitia-loil.nl . De kosten zijn €200,-.

Muziekfestijn op het plein

Aansluitend is er een muziekfestijn op het plein! Met zijn diverse (DJ’s ) Piraten en een aantal live optredens van Levi Lenting, Reinier Peters, Roy Polman, en Jay Godschalk. Hier kunt u een dansje wagen of gewoon gezellig een biertje, wijntje, cocktailtje of natuurlijk frisdrank komen drinken. U komt toch ook gezellig op het plein bij het Hart van Loil?

Zondag

De kids kunnen zich weer vermaken op het kidsfestival. Er zijn diverse activiteiten. Er is een zomermarkt op de Wehlseweg. Wil je producten verkopen Of heb je thuis veel spullen staan die je wilt verkopen? Hiervoor kunt u zich nog aanmelden www.happy-event.nl En op het plein gaan de DJ’s weer los met het Muziekfestijn op het plein. Zien we u op zaterdagavond 29 juni en zondag 30 juni?

Meer nieuws van Amicitia

Kids Festival 2023

Kids Festival 2023

Sfeermarkt Loil grotendeels in teken van kinderfestival LOIL - De Sfeermarkt Loil staat dit jaar grotendeels in het...